torstai 31. tammikuuta 2013

Hyvä päivä

Jotku päivät vaan on parempia kuin toiset. Tää oli hyvä päivä vaikka periaatteessa ei tapahtunu mitään ihmeellistä mut silti tapahtu kaikenlaista ihmeellistä. Mulle.

Aamu sai jo hyvän startin sillä että mua pyydettiin tuuraamaan bodycombat. No voisko mulla olla parempaakaan tekemistä? Not!! Pian huomasin että on tullu suostuttua myös salille tekeen selkätreeniä. Vähänkö kivaa!!

Ennen salille lähtöä yksi ystävä soitti ja sain sykkeet ja sähköt pitkästä aikaa niiiiin korkeelle että olin melkein unohtanu miltä tuntuu ku käämit palaa. Eikä ne suinkaan palanu ystävälle vaan erinäisille asioille. Kai siinä hermopinteessä pari kaloriakin sai palamaan mutta toivottavasti pystyin olemaan henkisenä tukena kaverille edes vähän siinä tilanteessa mutta myös jatkossakin. I´ll be there for you!!


Salille päästyäni jutteltiin kollegan kanssa nimenomaan siitä kehonhuollon tärkeydestä koska keho on meille liikunnan alan ihmisille ehkä tärkein työväline. Jännä yhteensattuma että samaa asiaa oli kommentoitu juuri tänään treenipäiväkirjaan. Hyvä huomio!!

Siitä sit selkätreeniä tekemään, senhän takia tänne tultiin. Täytyy sanoa että oon treenannu ehkä ihan liikaa sillä The Mukavuusalueella. Tietty tääkin oli mukavuutta mutta eipä kyllä ihan helpolla päässy. Superkiitos vaan loistavalle sparraajalle!! Ja olipa kivaa treenata välillä ihan eri periaatteilla kuin yleensä.

Vähän ruokaa koneeseen ja sit tappalemaan eli tuuraamaan combatia. Että se on hauskaa!!! Kiitos teille taistelijoille!! Kyllä se aina tuntuu etuoikeudelta päästä tuuraamaan toisten tuntia vaikkakin on tooooosi kurjaa että toinen on kipeänä. Combatin jälkeen tasailin sykkeitä siinä salilla ja jäin yllättäen suustani kiinni ihan siihen hetkeen asti kunnes piti lähteä hakemaan poitsu treeneistä. Ulkona pyrytti lunta vaakatasossa mutta kotona odotteli oman kodin lämpö, ruoka ja sauna. Ihanuutta.

Tää päivä on nyt tuubissa mutta tänään tapahtui kaikenlaisia pieniä isoja asioita mitkä teki mut iloiseksi ja jopa onnelliseksi. Tärkeimpänä kaikesta ympärillä olevat ihmiset joiden ihanuus ei suinkaan oo tullu esiin pelkästään tämän päivän aikana. Ja erittäin iso momentum oli kun pääsin kertomaan tänään yhdelle tietylle sellaiset asiat mitä on halunnu sanoa jo pitkään. Tarkoitin niitä oikeesti.







Ei kommentteja:

Lähetä kommentti