tiistai 19. maaliskuuta 2013

Treenipäiväkirja vko 11 -Nousukausi

Jippikayjeij, hei!! Nyt on liikuttu sekä sisällä että ulkona -ja sen kyllä huomaa. Nimittäin siitä että heti on parempi flow. Mun tavoiteeksi on nykyisin tullu se että liikkuisin viikossa ainakin saman verran kuin istun autossa. Tällä viikolla ollaan lähellä tavoitetta (maalinsa kullakin...heh).
Viikko meni kyllä aika viihteellisissä merkeissä: laskettelua, bodypumpia, laskettelua, bodypumpia, bodycombatia ja ihan vähän salia. Viihteellisyydellä tarkoitan sitä että on ollu liian kivaa tuntuakseen treenaamiselta. Nooh, sehän on kenties tässä kaikista parasta.


 
Rinteessä tuli käytyä siis pariinkiin otteeseen imemässä raitista ilmaa keuhkot täyteen. Alkuviikolla suhattiin Eikun kanssa rinnettä ylös ja alas ja naurettiin vedet silmissä (asioille mitkä ei liittyny lasketteluun millään lailla). Lauantaina tarvitsin pientä irtiottoa joten mikä sen parempaa tuulettumista ku ottaa kunnon kyydit. Sitäpaitsi rinteessä se tytärkin oli viilettäny jo monta tuntia niin mää kans.

Laskettelusta on siis tullut taas niin sydäntä lähellä oleva harrastus. Lasten syntymän jälken se jäi ihan liian pitkäksi aikaa. Ei muka ehtiny jajajaja... Kullannuppujen syntymästä on jo valovuosi (niinkuin kaikesta muustakin) ja niiden syntymää ei voi käyttää (enää) tekosyynä eri asioihin. Nyt on taas pari talvee painatettu menemään mäessä aivan sydämensä kyllyydestä. Niin ihanuutta!! Parhaimmillaan laskettelu tuntuu sekä sisäisesti että ulkoisesti. Ja se on mahtava MomentuM.
Vielä paremmaksi kaiken tekee se että tytär on ihan yhtä innoissaan kurvailusta ja viettää aikaa mielellään mäessä (hyvä hyvä, saa happea ja liikuntaa). Sillä on suksetkin ehtiny vaihtumaan jo lautaan. Mää oon pienesti kateellinen lasten uber nopeesta kehittymisestä lajissa ku lajissa vaikkakin lautailun sijaan mää oon hurahtanut enemmänkin carvingiin.
Hankittiin täksi talveksi molemmille kausikortit Mielakkaan että saa painattaa niin paljon ku haluaa. Ja mehän halutaan. Onneksi rinne on ihan vieressä niin sinne sujahtaa hetkessä vaikka sukset olalla. Tarina kertoo että rinteestä pääsee laskien suoraan meijän kotiovelle. En oo testannu mutta veikkaan että vähän joutuu kyllä lykkimään että pääsee perille...
 Meillä molemmilla tytöillä (siis yks tyttö ja toinen minkä tyttövuosista on jo aikas kauan aikaa) on ollu sekä ilo että kunnia päästä universumin parhaan hiihdonopettaja Ripan oppeihin. Niin suurisydämmistä, mukavaa, aitoa ja auttamishaluista ihmistä saa hakea. Ripa on niitä jotka antaa paljon mutta ei pyydä mitään. Respect!! Ja iso kiitos. <3
Siinä missä muut oottaa malttamattomina lumien sulamista ja kesää niin mää toivon talven jatkuvan. No siksi että sais käydä rinteessä!! Siitä tulee niin
HYVÄ FLOW
 
___________________________________________________________________________________________________________________
 
 
Treenipäiväkirjaan talletan itselle dokumentiksi menneen viikon treenit ja niiden kestot.
Jokainen viikko on erilainen ja muuttuvat tekijät vaikuttavat ajankäyttöön ja liikkumisen muotoon. Mun liikkuminen on lähinnä fiilispohjaista ja sellaisena haluan sen säilyttääkkin.
Ruokapäiväkirjaa on turha odottaa koska se olis suht painokelvotonta tekstiä...
            TREENAAN SIKSI ETTÄ SE ON HAUSKAA JA SIITÄ SAA MAXIMUM KICKSIT.
SE RIITTÄÄ MULLE. TULOKSET ON VAAN LISÄBONUSTA.

___________________________________________________________________________________________________________

MAANANTAI
TIISTAI                              Laskettelu 2h
KESKIVIIKKO                  Kuntosali 1h 15min
TORSTAI                            Bodypump 1h 
PERJANTAI
LAUANTAI                         Laskettelu 1h30min
SUNNUNTAI                    BodyCombat 1h, BodyPump 1h
____________________________________________________________________________________________________________

TOTAL:                            7h 45min (aeroooobista 4h 30min, pumppia 2h, salia 1h15min)
KOMMENTTI:                 Happy

Lisää kuvateksti

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti