tiistai 5. helmikuuta 2013

Omnia causa fiunt

Siperia opettaa ja kaikki asiat elämän varrella -hyvät sekä pahat- on muovannut musta tällaisen mikä oon tällä hetkellä. Mitkä ei oo tappanu niin on vahvistanut ja hyvät jutut on osanneet yllättää todellisesti. Kaikella on ollut oma tarkoituksensa vaikka joskus on sitä hetken epäillytkin. Jälkeenpäin on ymmärtänyt että mitä se toi tullessaan. Sen takia myös hienoista hetkistä, pienistä ja isoista momentumeista osaa nauttia täysin rinnoin.


Kaikenlaisia vaiheita on ehtiny kahlata läpi tän elämän aikana. Ihan niitä kaikkia ei olis tarvinnu kokea mutta jälkeenpäin oon ollu tyytyväinen että nekin on tapahtunut koska näkee elämän ihan toiselta kannalta nykyään. Kaikki ei oo niin musta-valkoista ja asioilla on puolensa. Ja jokaisella oma näkemyksensä tilanteen kulusta. Kohtuu opettavaista aikaa kaikenkaikkiaan. Itsestänikin oon löytänyt kaksi eri puolta: jing&jang, hyvis&pahis, kiltti&tuhma... Ja hyväksyn ne molemmat.

Ympärillä olevia ihmisiä skannaa eri silmin ja osaa suodattaa kaikenlaista kuulemaansa ja näkemäänsä ilman että antaa niiden vaikuttaa omaan elämään tai todellisuudentajuun. Me kuitennii ollaan niin erilaisia, halutaan eri asioita ja myös pyritään niin eri asioihin. Tärkeintä kaiketi on että kaikki toteuttaa omaa unelmaansa elämästä. Aitoja ja luotettavia ystäviä joiden kanssa haluaa jakaa oman aikansa arvostaa koko ajan enemmän ja enemmän.


Omasta itsestä on löytänyt sellaisia piirteitä mitä ei tienny olevan olemassakaan tai luuli olevansa heikoilla. Se minkä on viime aikoina tajunnu niin oon paljon vahvempi kuin luulinkaan. Enkä nyt tarkoita fyysisesti. Jännää miten sitä osaa ulkoistaa itsensä asioista ja tilanteista. Ottaa vastaan positiiviset asiat ja jättää negatiiviset ihan omaan arvoonsa. Olla murehtimatta niistä asioista mihin ei voi vaikuttaa ja keskittyä niihin mihin taas voi ja haluaa vaikuttaa. Ja vahvasti tiedän mitä ne on ja missä ne sijaitsee. Joskus pitää mennä kauas että näkee lähelle.


Omnia causa fiunt - Everything happens for a reason


 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti